FRANCIZA SPARKAUF

Pentru anul 2021 te gandesti sa schimbi rolul de angajat cu cel de antreprenor ?   Sau esti deja antreprenor si esti interesat sa iti diversifici portofoliul curent de business ?

Iti prezentam FRANCIZA SPARKAUF…

…o afacere la cheie!

Pachetul francizabil cuprinde numeroase beneficii in sarcina francizatilor, oferindu-le posibilitatea de a demara o afacere fara a trece prin impedimentele de inceput de drum.

WAHRENHAUS STUHLER SRL pune la dispozitia francizatilor sai solutii testate și implementate cu succes in cadrul afacerii.


Investitia dumneavoastra poate creste sau scadea in functie de activele de care dispuneti: spatiu comercial, firma activa, rafturi de expunere produse, casa de marcat, etc.

Produsele noastre sunt importate exclusiv din Germania cuprinzand : electrocasnice, electronice, jucarii, detergenti,produse de ingrijire personala, birotica si papetarie, accesorii pentru casa si gradina, ustensile, cadouri, incaltaminte, textile.

Datorita cererilor in continua crestere pentru deschiderea de francize, am decis sa va lansam invitatia de a deveni parteneri de succes in aceasta afacere aflata in plina dezvoltare.


Avantajele Francizei Sparkauf:

Daca v-am atras atentia asupra acestui parteneriat, va rugam sa ne contactati:

Telefon: +40 723.475.511

Email:  sparkauf.mail@gmail.com